Activiteiten die ruimte bieden voor zelfonderzoek, creativiteit en ont-moeting

Boek : “De tocht van de heldin”

Over zelfonderzoek en je leven op het goede spoor krijgen.
Dit boek geeft een getuigenis, een ervaringsgerichte visie op hulpverlening en vele aanzetten tot zelfonderzoek. Het wil duidelijk maken dat hulpverlening veel meer is dan “praten over”. Het beklemtoont het voordeel van een integratieve benadering en het belang van het lichaam bij het begeleiden van mensen op hun tocht naar meer welzijn en geluk.
Je kan het boek bestellen door een mail te sturen naar gerd@cambiarte.be.
Voor de prijs van € 22 krijg je het thuis geleverd, afhalen kost je € 15.

Dans en voice dialogue, tegenstellingen in dans

Op 7 september starten we terug met de wekelijkse maandagochtenddans.  

Voor wie zichzelf beter wil leren kennen in beweging en graag op een speelse manier beweegt.

In deze vorm van vrije dans, werken we niet met passen of patronen. Je krijgt opdrachten waarbij je de polariteiten van bewegingselementen exploreert : veel of weinig ruimte innemen, ritme of melodie, vloeiend of staccato, zacht of stevig bewegen. Diezelfde polariteiten ontdek je in jezelf. De methode van Voice Dialogue leert ons onze innerlijke delen kennen. Wij doen dit via beweging. Je leert iets over jezelf én je ontdekt je kwaliteiten van bewegen en vooral … je krijgt er plezier in. Je voelt je vrijer in het dansant bewegen en ervaart dat dansen je energie kan geven. Je zoekt naar je eigen oplossing voor een bewegingsopdracht of je bouwt aan communicatie in beweging.

Dansen brengt je terug bij jezelf. Het kan een positieve invloed hebben op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Je vertrekt van je eigen mogelijkheden. Dat betekent dat het geschikt is voor mensen van verschillende leeftijden, met of zonder danservaring.
Ook mensen die vanwege fysieke problemen (vermoeidheid, reuma, revalidatie) beweging vermijden, kunnen hier terecht. Je kan hier op je eigen tempo, de opdrachten mee beleven en uitvoeren binnen jouw mogelijkheden. Het is aan jou om te leren je grenzen daarin te bepalen. Zowel de begeleiding als de groep ondersteunt je daarin.
Ik maak gebruik van elementen uit de Laban Movement Analyse en mijn ervaring als Voice Dialogue facilitator.

Prijs:

€15 per sessie of een 10 beurtenkaart: €130 door storting op rek nr BE 07 7340 3157 9266 van vzw CambiArte

Wanneer: elke maandag van 10u tot 12u
Interesse?

Graag een mail of sms vooraf. Mail naar gerd@cambiarte.be of sms naar 0497 30 97 85

Begeleiding:

Gerd Parquin, creatief therapeute, Voice Dialogue facilitator en Focustrainer, basisopleiding Lic L.O

Maximum: 10 personen


Focusing: Niveau 1

Niet oordelend luisteren als kracht tot verandering

“De stille luisteraar laat zo nu en dan

een kruimeltje woord vallen,

dat de ander als een duidend spoor kan betreden

en hem verder helpt op de weg naar zelfontdekking.”     René Maas

Leer de vaardigheden van “focusing” in partnerschap.

Focusing begint met luisteren naar hoe je van binnen op iets reageert of met je meedraagt. Luisteren is pauzeren, aandacht geven, kijken, opmerken en voelen.
Dit luisteren doe je in partnerschap. Je luistert naar de ander en je luistert naar jezelf. Je leert luisteren naar dat gesprek dat ‘zwaar op de maag ligt’ of naar dat ‘leeg’ gevoel na je werkdag, gewaarwordingen in je lijf die iets met je leven te maken hebben. Vervelende gevoelens stoppen we liever weg of we lopen ze voorbij. Bij Focusing, geef je aandacht aan deze lijfelijke gewaarwording op een respectvolle, benieuwde manier. Je maakt een veilige ruimte vanbinnen voor alles wat zich aandient, dus ook voor ‘weerstand’, schaamte, oordeel en andere ‘negatieve’ gevoelens.
Deze luisterende basishouding kan jou het volgende brengen :

– beter weten wat je voelt en wilt;
– keuzes en beslissingen nemen die zowel het hoofd als het hart tevreden stellen;
– een betere relatie met je emotionele kant krijgen;
– jezelf meer vertrouwen;
– verantwoordelijk worden voor jezelf;
– kracht ervaren en blokkades opheffen.

De basiscursus wil zich ook richten op mensen die werken met kinderen en jongeren. Voor ouders, leerkrachten en begeleiders die graag focusing willen introduceren bij kinderen en jongeren.

Prijs:

€ 220 (begeleiding, syllabus, verzekering, koffie/thee) lunch meebrengen

Wanneer: Tweedaagse op vrijdagen 25 september en 4 oktober 2020. Volgende tweedaagse op vrijdagen 4 en 11 december 2020
Interesse?

mail naar gerd@cambiarte.be

Begeleiding:

Gerd Parquin, erkend focustrainer, lichaamsgericht en creatief therapeut, Voice Dialogue facilitator

Maximum: de plaatsen zijn beperkt tot 8 personen


Focusing niveau 2, een verdieping

“Onbaatzuchtig luisteren is weinig spectaculair maar wel heel moeilijk.”  René Maas

Je verdiept het eigen focusproces waarin je gevoelens en sensaties in het lichaam exploreert en hun betekenis ontdekt. Je leert dat alles wat je meemaakt een fysieke component heeft. We verdiepen onze focusvaardigheden van pauzeren, aandacht geven aan voelen en luisteren doorheen creatieve werkvormen als beweging en beeld.

Je leert je partner inleiden en spiegelend begeleiden met ‘presence’ taal.  ‘Presence’ of ‘met je volle aandacht erbij zijn’ geeft je de kans om in contact te komen met hoe je lichaam iets ervaart.  We staan ook stil bij procesverstoorders.

Focusing is een ontmoeting tussen je hoofd en je lichaam en samen weten ze meer.

Prijs:

€ 220 (begeleiding, syllabus, verzekering, koffie/thee) lunch meebrengen

Wanneer: op vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020 telkens van 10u tot 16u30.
Begeleiding:

Gerd Parquin, erkend focustrainer, lichaamsgericht en creatief therapeut, Voice Dialogue facilitator

Maximum: de plaatsen zijn beperkt tot 6 personen


Individueel traject Focusing

Wil je focussen leren in een individueel traject? Dat kan.
Soms is het moeilijk om vrij te nemen op de geplande data. Dan kan je de cursus ook op je eigen tempo volgen. We plannen samen vier momenten van twee uur, waarop ik jou de vaardigheden van het Focussen bij breng.
Heb je interesse ? Stuur een mailtje naar gerd@cambiarte.be

In deze Corona tijden kan de cursus ook online gegeven worden !

Focusing (sommigen noemen het gerichte mindfulness) werd door filosoof en psycholoog Gene Gendlin ‘gevonden’. Hij ontdekte door onderzoek bij ‘succesvolle’ cliënten dat deze een bepaalde vaardigheid hadden. Ze richtten hun aandacht naar binnen en maakten contact met hun beleving van de situatie. Hij ontdekte dat er een lijfelijk weten is waar(nog geen) woorden voor zijn. Vanuit die vaststelling ontwikkelde Gendlin ‘Focusing’. Sommige mensen doen dit uit nature, bij anderen is het een leerproces.

Een individuele begeleiding kost je €260.
Inschrijving via gerd@cambiarte.be

 

Begeleiding:

Gerd is gecertificeerd focustrainerOefenavonden focusing

Elke tweede woensdag van de maand staat de deur van CambiArte open voor iedereen met enige ervaring met ‘focusing’.

Op deze avonden kan je andere focussers ontmoeten, ervaringen uitwisselen en met een partner focussen. We starten met een begeleide aankomoefening en zoeken dan een focuspartner waarmee we die avond om beurt focussen. We eindigen met een deelronde. Tussendoor is er water en thee.

Prijs:

€ 10 (begeleiding, thee en water)

Wanneer: Telkens op de tweede woensdag van de maand. Start om 19u30 tot 21u30. Volgende data : 14 okt, 11 nov en 9 dec 2020
Interesse?

Graag een mailtje ten laatste 2 dagen vooraf op gerd@cambiarte.be of een sms bericht op 0497 30 97 85

Begeleiding:

Begeleiding : Gerd Parquin, erkend focustrainer en focusing professional.

Maximum: maximum 8 personen


Basiscursus Vedic Art

“Kunnen ontstaat als niet kunnen mag”

Zin om te schilderen zonder oordeel, zonder prestatie?

De 17 principes van Vedic Art wijzen ons de weg om in alle vrijheid te ontdekken wat schilderen met ons doet. Er is totaal geen voorkennis nodig. We experimenteren spelenderwijs met kleur, verf, pastel, op papier of op doek.

Deze cursus lijkt op een zoektocht naar onze creativiteit en naar onszelf.  Vedic Art is de schatkaart die daar bij helpt. Doorheen kleine creatieve opdrachten en verhalen worden de 17 principes aangereikt. De principes zijn als een kompas en helpen om een diepere laag in jezelf aan te raken. Het proces is hierbij belangrijker dan het resultaat. Deze prachtige methode biedt een structuur waarin we vrij kunnen bewegen. Niets moet.

Vedic Art is ontwikkelt in Zweden door Curt Källman. (1938-2010), een Zweeds kunstenaar. Na zijn contact met Maharishi, die Transendente Meditatie naar Europa bracht, deed Curt er lange tijd over om de principes uit de Veda’s, een 5000 jaar oude Hindoeïstische leer, tot een methodiek te ontwikkelen. De methodiek die wordt uitgedragen onder de naam van Vedic Art is eenvoudig.  Je leert geen technieken en toch krijg je een behoorlijke houvast doorheen de 17 principes. De Veda’s vertellen dat alle kennis reeds als een zaadje in ons aanwezig is. Een zaadje weet al tot welke bloem het zal ontwikkelen. Vedic Art is een weg om contact te maken met je eigen creatieve bron. Je duikt in het proces en ervaart tijdloosheid, je geniet van het schilderen op een niet resultaatgerichte wijze en verwondert kijk je wat er ontstaat.

Vedic Art voelde voor mij als een vrijheid scheppende structuur waarin je jezelf en je creativiteit ontdekt. Wie van zichzelf denkt dat ie niet creatief of getalenteerd is,  leert hier in volle vrijheid de kunstenaar in zichzelf te ontmoeten en te genieten van dit proces. Ook wie ervaring heeft met beeldend werken, kan vormelijkheid en techniek loslaten en kijken wat je uit jezelf kan halen. Dit beeldend werken laat je reflecteren. Kunst en leven komen dichter bij elkaar.

De methodiek van Vedic Art is voor mij een bijzonder boeiende aanvulling in het werk dat ik met focusing doe : naar binnen kijken op een niet oordelende en nieuwsgierige manier.

Prijs:

De deelnameprijs is € 270. In de prijs is begeleiding, thee/water/knabbels en verzekering inbegrepen. Breng wel zelf je lunch mee.

Een materiaallijst krijg je bij de inschrijving.

Wanneer: De volgende cursus is gepland van 31 oktober tot november 2020, telkens van 9u30 tot 16u
Interesse?

contacteer gerd@cambiarte.be om in te schrijven.

Begeleiding:

Gerd Parquin is Vedic Art teacher, creatief therapeut en focustrainer

Maximum: De plaatsen zijn beperkt tot 5 deelnemers


Familieopstellingen

Opstellingen, een krachtige en respectvolle methodiek die je kan helpen kijken waar je staat in een bepaald aspect van je leven en welke volgende stap je zou kunnen zetten.
Letterlijk helpen kijken, want je zet zelf een visueel ruimtelijk beeld neer met behulp van representanten. Ze tonen zowel wat in jou allemaal omgaat als bij de personen die met je vraag te maken hebben. De waarneming door representanten kan tot verrassende inzichten leiden en daar van buitenaf naar kijken maakt het gemakkelijker om te zien wat er speelt.

Iets waar je misschien niet bij stilstaat, is dat niet alleen je eigen ervaringen, maar ook onverwerkte gebeurtenissen in het verleden van je familie(systeem), soms nog impact hebben nu. Meestal zijn we ons daarvan niet bewust, maar telkens je iets van jezelf niet begrijpt zou het kunnen dat een onbewust patroon uit je familiesysteem je parten speelt…

En of het nu uit je eigen levensgeschiedenis, of uit dat van je voorouders komt, zowel je kracht als je kwetsbaarheid werd door beide gevormd. Het is zeer verrijkend dit van dichter te bekijken en te onderzoeken.
Respect voor iedereen uit het systeem is ons belangrijkste uitgangspunt.
Je kan zowel deelnemen met een eigen vraag of als representant of deel uitmaken van de groep als getuige.

Prijs:

voor meer informatie, kijk op de website van www.deopencirkel.be

Interesse?

fawzia@deopencirkel.be of 016/64.98.08 meer info op www.deopencirkel.be

Begeleiding:

Fawzia Hanssens en Louis Hillebrand van vzw De Open CirkelSacrale dans

Sacrale dansen zijn meditatieve cirkeldansen die op klassieke muziek, traditionele volksmuziek en tegenwoordig ook op moderne muziek gedanst worden.
De passen zijn eenvoudig, voorkennis is niet vereist. De herhaling en de verbondenheid in de cirkel zijn een uitnodiging om bij je innerlijke harmonie, vreugde en vrede te komen.

We dansen een keer per maand op zondagvoormiddag van 10 uur tot 12.30 uur

Prijs:

€ 10 per danssessie, drank inbegrepen. Zacht schoeisel meebrengen.

Wanneer: Maandelijks op zondagochtend van 10 tot 12u30. 16 feb, 15 maart, 26 april, 17 mei en 7 juni 2020.
Begeleiding:

Marja De ceuster
Aanmelden week vooraf : marjadeceuster@hotmail.com of via 0494/81.74.53 of 016 580754

 Ligconcerten

Al jaren doorkruist Andy Vanbeveren, de bezieler van vzw Boventoon het Vlaamse land om zijn passie voor ‘boventonen’ te delen. Andy doet dit vaak via ontspannende ligconcerten waarbij hij met klankschalen, gongs en andere akoestische instrumenten een ongekende sfeer tovert.

Je vindt meer informatie op de website www.boventoon.be

Wanneer: 30 augustus en 7 november 2019 telkens van 19u30 tot 21u
Begeleiding:

Andy Vanbeveren

Maximum: 20 personen


Opleiding hedendaagse sjamanisme

Vanaf oktober gaat de opleiding hedendaags sjamanisme door in CambiArte. De opleiding duurt twee jaar en bevat acht weekens per jaar plus een Vision Quest van één week in het buitenland. Tijdens de opleiding worden de fundamenten aangeleerd van het core-sjamanisme, gaan we dieper in op sjamanistische riten en ceremonies die ons helpen om toe te treden tot de wereld van de spirits en via een open en aandachtige geest geven we ook ruimte aan onze persoonlijke groei. Wij beschouwen deze opleiding als een reis of een queeste naar dat wat altijd in ons zat en nu naar buiten wil treden.

Wanneer: De tweejarige opleiding ervaringsgericht core-sjamanisme start oktober 2020 en duurt tot september 2022.
Begeleiding:

Voor meer informatie en alle data van de opleiding, ga naar de pagina “opleidingen” op onze site of neem contact op met Mark Anthierens, mark@bsvs.be en 0496/280.070.Hatha Yoga

Hatha yoga is een eeuwenoude en toch springlevende vorm van yoga. Met ademhalingsoefeningen (pranayama), bijzondere lichaamshoudingen (asana’s) en ontspanning (savasana). Zo kom je via beweging tot rust, zowel fysiek als mentaal.

Wekelijkse groepslessen. Ook korte reeksen voor beginners en hormoonyoga voor vrouwen.

Wanneer: Op donderdagavond tijdens het schooljaar
Interesse?

Informatie en inschrijving: www.mangala.be ,

 

Begeleiding:

Miriam van Gilse van Mangala, gediplomeerd yogadocent met meer dan 20 jaar yoga ervaring.

 Droomopstellingen

Dromen zijn verhalen van de ziel.  

Ze vormen een bijzondere toegangspoort tot de grotere zielenwereld. We benaderen de droom als een werkelijkheid op zich, onderzoeken welke psychodynamieken er spelen, maken deze zichtbaar via opstellingswerk en verbinden ze met je waakleven.  Dromen vormen een eigen werkelijkheid die ook door de dromer als reëel wordt ervaren. Hierin zijn niet alleen de personages maar ook dieren, planten en zelfs voorwerpen bezield, ze kennen er een eigen bestaan. We gaan hier op ontdekkingsreis en verbinden wij ons met wat zich toont in de droom.  Droomonderzoek verbindt je met je levensessentie en inspireert je in het zoeken naar je eigen authentiek antwoord op wat het leven je brengt.

Heb jij een nachtelijke droom die je wil inbrengen?   

Twee à drie droomopstellingen mogelijk per avond. Geen voorkennis van opstellingswerk nodig.

Prijs:

25 €/avond. Reeks van 4 avonden aan 80 €

Wanneer: voorlopig gaan de avonden niet door. Contacteer Barbara voor verder info.
Interesse?

via mail bij : vdbarbara@hotmail.com of anne.verdoodt@conjunct.be

Meer info op : www.barbaravandael.be & www.conjunct.be

Begeleiding:

Barbara Van Dael – Anne Verdoodt

Maximum: 12 deelnemers


Dans Moving into Self / Moving into Life (Soul Motion® geïnspireerd )

Soul Motion® is bewuste dans, lichaamsbewustzijn, meditatie in beweging en wordt georganiseerd via 4 landschappen. Dance Intimate: we dansen met onszelf. Dance Communion: we dansen met één andere persoon of met één anders iets buiten onszelf. Dance Community: we dansen met de hele groep. Dance Infinite / conscious living in the everyday: hoe neem jij de dans nadien mee in je dagelijkse leven?

Er zijn 3 platforms van zelfonderzoek. Pause Presence: ademen, vertragen, pauzes in bewegingen, bewegingen tijdens pauzes, de dans onder je huid,… Orbit Orientation: 360° bewustzijn, beweging in alle richtingen, opties en mogelijkheden,… Echo Inspiration: hoe echoot een ander / iets anders in jouw lijf? En zoveel meer, dus ontdek vooral wat deze danspraktijk voor jou persoonlijk kan betekenen.

We bewegen, rusten, pauzeren, luisteren, zitten, liggen, staan. We dansen. We zijn met alles dat ‘is’. Elke oefening is een uitnodiging. Er is geen moeten. Volg wat jouw eigen lichaam nodig heeft.  Tijdens de dans wordt zo weinig mogelijk gesproken met woorden. Zo geef je je lichaam de kans om zich ten volle uit te drukken. We dansen op blote voeten, tenzij medisch niet mogelijk. Er is geen voorkennis nodig. Iedereen is welkom.

Prijs:

15 euro

Wanneer: Contacteer Griet voor verder info.
Interesse?

Graag een seintje als je komt.

Dit kan via mail@grietbuysse.be" target="_blank" rel="noopener">mail@grietbuysse.be of via 0497769680 of door op ‘gaan’ te klikken in het Facebook-evenement op mijn pagina Griet Buysse – Moving into Self | Moving into Life Graag ook verwittigen als je toch verhinderd bent.

Als je niet ingeschreven bent en extra extra last minute alsnog wenst te komen: welkom.

Begeleiding:

Griet Buysse – Soul Motion® Embodied Leader, psycholoog, psychotherapeut

 Focusing niveau 3

Bij focusing wordt de aandacht gericht op dat wat van binnen lijfelijk voelbaar is. Er valt heel wat te ontdekken wanneer we bij ons lichaam komen dat ervaringen, emoties, herinneringen, opvattingen en gevoelens heeft opgeslagen. We ontdekken wat onze noden zijn en we krijgen een scherper inzicht in onze eigen gevoelens en emoties. Daardoor ontstaat er ook meer respect voor emoties van anderen en leren we om zorgvuldiger met elkaar om te gaan.

In niveau 3 verdiepen we het proces als focusser en luisteraar. We zoomen in op het begeleiden. De luisteraar ontwikkelt mogelijkheden, interventies, verdiepende vragen om het proces van de focusser, wanneer die dat wenst, te verdiepen.  De klemtoon in deze cursus zal liggen op het oefenen met de aangeboden interventies.

Prijs:

€220 (begeleiding, syllabus, koffie/thee/water, verzekering)

Wanneer: vrijdagen 4 en 11 september 2020 van 9u30 tot 16u30
Interesse?

contacteer gerd@cambiarte.be

Begeleiding:

Gerd Parquin, erkend focustrainer, lichaamsgericht en creatief therapeut, Voice Dialogue facilitator

Maximum: maximum 6 personen


Introductie avond focusing – onbaatzuchtig luisteren

“Wie goed luistert, schept een klimaat waarin de verteller niet achter zijn eigen woorden aan gaat rennen, maar bij zichzelf stil gaat staan.”

“Onbaatzuchtig luisteren is weinig spectaculair maar wel heel moeilijk.”  René Maas

We richten deze avond in om ons te verdiepen in één aspect van focusing. We willen stilstaan bij het aspect “Presence”, dat vermogen om te zijn bij alles wat er in ons opkomt zonder oordeel of voorkeur.  Je krijgt achtergrond en oefeningen, soms in groep, soms in tweetallen.

Voor wie focusing kent is het een verdieping. Maar ook wie nog nooit een cursus focusing heeft gevolgd is welkom op deze avond.

Graag vooraf inschrijven op Gerd@cambiarte.be

Prijs:

Je betaalt €15 voor begeleiding, thee/water/knabbels.

Wanneer: woensdagavond 21 oktober 19 u 30 tot 21 u 30
Interesse?

Graag een berichtje minstens 2 dagen vooraf aan de bijeenkomst op gerd@cambiarte.be of 0497 30 97 85

Begeleiding:

Gerd Parquin is gecertificeerd Focusing trainer en volgde de tweejarige opleiding Focusing In Therapie bij Centrum Aaffien de Vries.

Maximum: maximum 8 personen


Het literair Salon

“De wereld is een boek. Wie niet reist, leest enkel één bladzijde.”   Augustinus

Begeleide leesgroep voor boekenliefhebbers die van hun leeservaring een nog diepere ervaring willen maken. We exploreren samen een aantal (recente) romans waarbij we tijdens elke bijeenkomst een aspect van de verschillende romanonderdelen belichten: o.m. rol van het landschap,  evolutie van het hoofdpersonage, schrijfstijl, structuur van de vertelling….

Bedoeling is om samen nog meer te genieten van het boek dat we lazen. Er zal ook g. ewerkt worden met fragmenten van verfilmingen van de verhalen.

Bij inschrijving ontvang je de lijst met boeken die we lezen en met de data waarop we afspreken.

Prijs:

Prijs per bijeenkomst 10 euro (boeken zelf aan te schaffen, kopieën, hapje en drankje inbegrepen)

 

Wanneer: Maandelijks op de laatste dondernamiddag van de maand van 14u-16u30. Start donderdag 24 september 2020
Interesse?

Geef een seintje per mail naar anniegeens10@gmail.com

Begeleiding:

Annie Geens, licentiate in de Germaanse Filologie, specialisatie literatuurwetenschap.Afro jazz dans

Zin om je eens echt uit te leven in een energieke, expressieve dans?

Afrikaanse dans heeft een rijke traditie. Eric Henderickx gebruikt deze dansvorm als inspiratiebron en steekt de beweging in een hedendaags kleedje.In deze cursus staat beweging centraal, in de volle betekenis van het woord. En deze bewegingen krijgen vorm door creatieve expressie. Het gebruik van je bekken, borst, schouders en hoofd is essentieel. Coördinatie, aarding, energie en impuls zijn begrippen die vooral op een praktische manier aan bod komen. De cursus verenigt de Afrikaanse traditie met hedendaagse inzichten. Harmonie in het lichaam leidt tot harmonie tussen lichaam en geest. Doe mee en ervaar zelf het effect op je evenwichtigheid en gezondheid.

Veel danservaring is niet vereist.

Prijs:

40 euro voor de volledige reeks

14 euro per les

Wanneer: Dinsdagen 20 en 27 oktober en 10 en 17 november, van 20u30 tot 21u45
Interesse?

Vooraf inschrijven is belangrijk. Tel. 014 50 22 70 of e-mail eric.henderickx@telenet.be

Begeleiding:

Eric HenderickxPercussie

Tijdens deze sessies worden er verschillende percussie-instrumenten gebruikt. Zo krijg je toffe, hedendaagse combinaties die het samenspel stimuleren.

Soms worden er traditionele Afrikaanse of Afro-Cubaanse ritmes gespeeld, soms funky, jazzy grooves.

Ervaring met percussie is niet vereist.

Breng wel zelf je eigen djembé of conga of… mee.

Prijs:

40 euro voor de volledige reeks

14 euro per les

Wanneer: Dinsdagen 20 en 27 oktober en 10 en 17 november van 19u15 tot 20u15
Interesse?

Vooraf inschrijven is belangrijk : Tel. 014 50 22 70 of e-mail eric.henderickx@telenet.be

 

Begeleiding:

Eric Henderickx