Activiteiten die ruimte bieden voor zelfonderzoek, creativiteit en ont-moeting

Boek : “De tocht van de heldin”

Over zelfonderzoek en je leven op het goede spoor krijgen.
Dit boek geeft een getuigenis, een ervaringsgerichte visie op hulpverlening en vele aanzetten tot zelfonderzoek. Het wil duidelijk maken dat hulpverlening veel meer is dan “praten over”. Het beklemtoont het voordeel van een integratieve benadering en het belang van het lichaam bij het begeleiden van mensen op hun tocht naar meer welzijn en geluk.
Je kan het boek bestellen door een mail te sturen naar gerd@cambiarte.be.
Voor de prijs van € 22 krijg je het thuis geleverd, afhalen kost je € 15.

Dans en voice dialogue, tegenstellingen in dans

Een wekelijkse maandagochtenddans. Je kan steeds inpikken of eenmalig uitproberen of dit iets voor jou is. Voor wie zichzelf beter wil leren kennen in beweging en graag op een speelse manier beweegt.

In deze vorm van vrije dans, werken we niet met passen of patronen. Je krijgt opdrachten waarbij je de polariteiten van bewegingselementen exploreert : veel of weinig ruimte innemen, ritme of melodie, vloeiend of staccato, zacht of stevig bewegen. Diezelfde polariteiten ontdek je in jezelf. De methode van Voice Dialogue leert ons onze innerlijke delen kennen. Wij doen dit via beweging. Je leert iets over jezelf én je ontdekt je kwaliteiten van bewegen en vooral … je krijgt er plezier in. Je voelt je vrijer in het dansant bewegen en ervaart dat dansen je energie kan geven. Je zoekt naar je eigen oplossing voor een bewegingsopdracht of je bouwt aan communicatie in beweging.

Dansen brengt je terug bij jezelf. Het kan een positieve invloed hebben op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Je vertrekt van je eigen bewegingsmogelijkheden. Dat betekent dat het geschikt is voor mensen van verschillende leeftijden, met of zonder danservaring.
Ook mensen die vanwege fysieke problemen (vermoeidheid, reuma, revalidatie) beweging vermijden, kunnen hier terecht. Je kan hier op je eigen tempo, de opdrachten mee beleven en uitvoeren binnen jouw mogelijkheden. Het is aan jou om te leren je grenzen daarin te bepalen. Zowel de begeleiding als de groep ondersteunt je daarin.
Ik maak gebruik van elementen uit de Laban Movement Analyse en mijn ervaring als Voice Dialogue facilitator.

Prijs:

€15 per sessie of een 10 beurtenkaart: €130 door storting op rek nr BE 07 7340 3157 9266 van vzw CambiArte

Wanneer: elke maandag van 10u tot 12u
Interesse?

mail naar gerd@cambiarte.be

Begeleiding:

Gerd Parquin, creatief therapeute, Voice Dialogue facilitator en Focustrainer, basisopleiding Lic L.O

Maximum: 16 personen


Focusing: Niveau 1

Niet oordelend luisteren als kracht tot verandering

Leer de vaardigheden van “focusing” in partnerschap.

Focusing begint met luisteren naar hoe je van binnen op iets reageert of met je meedraagt. Luisteren is pauzeren, aandacht geven, kijken, opmerken en voelen.
Dit luisteren doe je in partnerschap. Je luistert naar de ander en je luistert naar jezelf. Je leert luisteren naar dat gesprek dat ‘zwaar op de maag ligt’ of naar dat ‘leeg’ gevoel na je werkdag, gewaarwordingen in je lijf die iets met je leven te maken hebben. Vervelende gevoelens stoppen we liever weg of we lopen ze voorbij. Bij Focusing, geef je aandacht aan deze lijfelijke gewaarwording op een respectvolle, benieuwde manier. Je maakt een veilige ruimte vanbinnen voor alles wat zich aandient, dus ook voor ‘weerstand’, schaamte, oordeel en andere ‘negatieve’ gevoelens.
Deze luisterende basishouding kan jou het volgende brengen :

– beter weten wat je voelt en wilt;
– keuzes en beslissingen nemen die zowel het hoofd als het hart tevreden stellen;
– een betere relatie met je emotionele kant krijgen;
– jezelf meer vertrouwen;
– verantwoordelijk worden voor jezelf;
– kracht ervaren en blokkades opheffen.

De basiscursus wil zich ook richten op mensen die werken met kinderen en jongeren. Voor ouders, leerkrachten en begeleiders die graag focusing willen introduceren bij kinderen en jongeren.

Prijs:

€ 220 (begeleiding, syllabus, verzekering, koffie/thee) lunch meebrengen

Wanneer: Tweedaagse op vrijdagen 6 en 13 maart of op vrijdagen 22 en 29 mei 2020 telkens van 9u30 tot 16u30
Interesse?

mail naar gerd@cambiarte.be

Begeleiding:

Gerd Parquin, erkend focustrainer, lichaamsgericht en creatief therapeut, Voice Dialogue facilitator

Maximum: de plaatsen zijn beperkt tot 12 personen


Focusing niveau 2, een verdieping

Je verdiept het eigen focusproces waarin je gevoelens en sensaties in het lichaam exploreert en hun betekenis ontdekt. Je leert dat alles wat je meemaakt een fysieke component heeft. We verdiepen onze focusvaardigheden van pauzeren, aandacht geven aan voelen en luisteren doorheen creatieve werkvormen als beweging en beeld.

Je leert je partner inleiden en spiegelend begeleiden met ‘presence’ taal.  ‘Presence’ of ‘met je volle aandacht erbij zijn’ geeft je de kans om in contact te komen met hoe je lichaam iets ervaart.  We staan ook stil bij procesverstoorders.

Focusing is een ontmoeting tussen je hoofd en je lichaam en samen weten ze meer.

Prijs:

€ 210 (begeleiding, syllabus, verzekering, koffie/thee) lunch meebrengen

Wanneer: Op vrijdag 14 en 21 februari 2020 van 9u30 tot 16u30.
Begeleiding:

Gerd Parquin, erkend focustrainer, lichaamsgericht en creatief therapeut, Voice Dialogue facilitator

Maximum: de plaatsen zijn beperkt tot 12 personen


Individueel traject Focusing

Wil je focussen leren in een individueel traject? Dat kan.
Soms is het moeilijk om vrij te nemen op de geplande data. Dan kan je de cursus ook op je eigen tempo volgen. We plannen samen vier momenten van twee uur, waarop ik jou de vaardigheden van het Focussen bij breng.
Heb je interesse ? Stuur een mailtje naar gerd@cambiarte.be

Focusing (sommigen noemen het gerichte mindfulness) werd door filosoof en psycholoog Gene Gendlin ‘gevonden’. Hij ontdekte door onderzoek bij ‘succesvolle’ cliënten dat deze een bepaalde vaardigheid hadden. Ze richtten hun aandacht naar binnen en maakten contact met hun beleving van de situatie. Hij ontdekte dat er een lijfelijk weten is waar(nog geen) woorden voor zijn. Vanuit die vaststelling ontwikkelde Gendlin ‘Focusing’. Sommige mensen doen dit uit nature, bij anderen is het een leerproces.

Een individuele begeleiding kost je €250.
Inschrijving via gerd@cambiarte.be

 

Oefenavonden focusing

Met deze oefenavonden willen we een traditie starten. Eens per maand zal de deur in CambiArte openstaan voor iedereen met enige ervaring met Focusing.

Het is een avond om andere focussers te ontmoeten, uit te wisselen en samen te focussen. We starten met een begeleide aankomoefening en zoeken dan een focuspartner waarmee we die avond om beurt focussen. We eindigen met een afsluitoefening. Tussendoor is er water en thee.

Prijs:

€ 10 (begeleiding, thee en water)

Wanneer: Telkens 2de woensdag van de maand : 13 nov en 11 dec 2019, Januari vakantiemaand. 12 feb, 11 maart 2020
Interesse?

Graag een mailtje ten laatste 2 dagen vooraf op gerd@cambiarte.be of een sms bericht op 0497 30 97 85

Begeleiding:

Begeleiding : Gerd Parquin, erkend focustrainerBasiscursus Vedic Art

“Kunnen ontstaat als niet kunnen mag”

Zin om te schilderen zonder oordeel, zonder prestatie?

De 17 principes van Vedic Art wijzen ons de weg om in alle vrijheid te ontdekken wat schilderen met ons doet. Er is totaal geen voorkennis nodig. We experimenteren spelenderwijs met kleur, verf, pastel, op papier of op doek.

Deze cursus lijkt op een zoektocht naar onze creativiteit en naar onszelf.  Vedic Art is de schatkaart die daar bij helpt. Doorheen kleine creatieve opdrachten en verhalen worden de 17 principes aangereikt. De principes zijn als een kompas en helpen om een diepere laag in jezelf aan te raken. Het proces is hierbij belangrijker dan het resultaat. Deze prachtige methode biedt een structuur waarin we vrij kunnen bewegen. Niets moet.

Vedic Art is ontwikkelt in Zweden door Curt Källman. (1938-2010), een Zweeds kunstenaar. Na zijn contact met Maharishi, die Transendente Meditatie naar Europa bracht, deed Curt er lange tijd over om de principes uit de Veda’s, een 5000 jaar oude Hindoeïstische leer, tot een methodiek te ontwikkelen. De methodiek die wordt uitgedragen onder de naam van Vedic Art is eenvoudig.  Je leert geen technieken en toch krijg je een behoorlijke houvast doorheen de 17 principes. De Veda’s vertellen dat alle kennis reeds als een zaadje in ons aanwezig is. Een zaadje weet al tot welke bloem het zal ontwikkelen. Vedic Art is een weg om contact te maken met je eigen creatieve bron. Je duikt in het proces en ervaart tijdloosheid, je geniet van het schilderen op een niet resultaatgerichte wijze en verwondert kijk je wat er ontstaat.

Vedic Art voelde voor mij als een vrijheid scheppende structuur waarin je jezelf en je creativiteit ontdekt. Wie van zichzelf denkt dat ie niet creatief of getalenteerd is,  leert hier in volle vrijheid de kunstenaar in zichzelf te ontmoeten en te genieten van dit proces. Ook wie ervaring heeft met beeldend werken, kan vormelijkheid en techniek loslaten en kijken wat je uit jezelf kan halen. Dit beeldend werken laat je reflecteren. Kunst en leven komen dichter bij elkaar.

De methodiek van Vedic Art is voor mij een bijzonder boeiende aanvulling in het werk dat ik met focusing doe : naar binnen kijken op een niet oordelende en nieuwsgierige manier.

Prijs:

De deelnameprijs is € 270. In de prijs is begeleiding, thee/water/knabbels en verzekering inbegrepen. Breng wel zelf je lunch mee.

Een materiaallijst krijg je bij de inschrijving.

Wanneer: van woensdag 8 tot maandag 13 april- telkens van 10u tot 17u (op zondag Pasen, geen cursus)
Interesse?

contacteer gerd@cambiarte.be om in te schrijven.

Begeleiding:

Gerd Parquin is Vedic Art teacher, creatief therapeut en focustrainer

Maximum: De plaatsen zijn beperkt tot 8 deelnemers


Familieopstellingen

Opstellingen, een krachtige en respectvolle methodiek die je kan helpen kijken waar je staat in een bepaald aspect van je leven en welke volgende stap je zou kunnen zetten.
Letterlijk helpen kijken, want je zet zelf een visueel ruimtelijk beeld neer met behulp van representanten. Ze tonen zowel wat in jou allemaal omgaat als bij de personen die met je vraag te maken hebben. De waarneming door representanten kan tot verrassende inzichten leiden en daar van buitenaf naar kijken maakt het gemakkelijker om te zien wat er speelt.

Iets waar je misschien niet bij stilstaat, is dat niet alleen je eigen ervaringen, maar ook onverwerkte gebeurtenissen in het verleden van je familie(systeem), soms nog impact hebben nu. Meestal zijn we ons daarvan niet bewust, maar telkens je iets van jezelf niet begrijpt zou het kunnen dat een onbewust patroon uit je familiesysteem je parten speelt…

En of het nu uit je eigen levensgeschiedenis, of uit dat van je voorouders komt, zowel je kracht als je kwetsbaarheid werd door beide gevormd. Het is zeer verrijkend dit van dichter te bekijken en te onderzoeken.
Respect voor iedereen uit het systeem is ons belangrijkste uitgangspunt.
Je kan zowel deelnemen met een eigen vraag of als representant of deel uitmaken van de groep als getuige.

Prijs:

voor meer informatie, kijk op de website van www.deopencirkel.be

Interesse?

fawzia@deopencirkel.be of 016/64.98.08 meer info op www.deopencirkel.be

Begeleiding:

Fawzia Hanssens en Louis Hillebrand van vzw De Open CirkelSacrale dans

Sacrale dansen zijn meditatieve cirkeldansen die op klassieke muziek, traditionele volksmuziek en tegenwoordig ook op moderne muziek gedanst worden.
De passen zijn eenvoudig, voorkennis is niet vereist. De herhaling en de verbondenheid in de cirkel zijn een uitnodiging om bij je innerlijke harmonie, vreugde en vrede te komen.

We dansen een keer per maand op zondagvoormiddag van 10 uur tot 12.30 uur

Prijs:

€ 10 per danssessie, drank inbegrepen. Zacht schoeisel meebrengen.

Wanneer: Maandelijks op zondagochtend van 10 tot 12u30. 16 feb, 15 maart, 26 april, 17 mei en 7 juni 2020.
Begeleiding:

Marja De ceuster
Aanmelden week vooraf : marjadeceuster@hotmail.com of via 0494/81.74.53 of 016 580754

 Driedaagse dans van de Ikken

Dans

Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou. Paulo Coelho

De “Dans van de Ikken” is een project waarin je in beweging/dans en met de methode van Voice Dialogue op zoek gaat naar (delen van) jezelf.

Het doel is jezelf beter leren kennen, patronen ontdekken, blinde vlekken opsporen. Voice Dialogue en dans of beweging zijn boeiende methoden om tegenstellingen in onszelf te ontdekken: zichtbaar worden, je ruimte innemen, je ritme volgen, zacht of stevig bewegen, je criticus die boven komt, je zelfwaarde en zelfvertrouwen doen groeien,  leiden of volgen, afstand en nabijheid, …  Er zijn zoveel thema’s die je hierin kan exploreren. Die exploratie maakt dat je bewuster wordt en meer keuze krijgt over hoe je in het leven wil staan.
Naast de persoonlijke exploratie in dans en in jezelf, is er het groepsproces waarin herkenning, erkenning, samenwerking, aanvaarding en confrontatie een rol spelen. Experimenteren en onderzoeken staan centraal.

Prijs:

€150, begeleiding, verzekering, koffie/thee/water/fruit tijdens de sessies

Wanneer: 1,2 en 3 mei telkens van 9u30 tot 17u
Interesse?

Heb je interesse ? Mail naar gerd@cambiarte.be

Begeleiding:

Gerd Parquin, Voice Dialogue facilitator en dans-en bewegingstherapeute

Maximum: minimum 5 en maximum 12 deelnemers


Ligconcerten

Al jaren doorkruist Andy Vanbeveren, de bezieler van vzw Boventoon het Vlaamse land om zijn passie voor ‘boventonen’ te delen. Andy doet dit vaak via ontspannende ligconcerten waarbij hij met klankschalen, gongs en andere akoestische instrumenten een ongekende sfeer tovert.

Je vindt meer informatie op de website www.boventoon.be

Wanneer: 30 augustus en 7 november 2019 telkens van 19u30 tot 21u
Begeleiding:

Andy Vanbeveren

Maximum: 20 personen


Dansen en schilderen : een combinatie

Drie dagen experimenteren met dans en schilderen, exploreren met lijn, vorm, ritme, ruimte, tijd, kracht, evenwicht, kleur, ..  We zorgen voor een veilige schilder en dansplek, zonder prestatie. Elk kan zijn proces gaan, op zijn of haar ritme. Je krijgt opdrachten die je in alle vrijheid wel of niet volgt.

Er is geen enkele voorkennis nodig. Wie van zichzelf denkt dat ie niet creatief of getalenteerd is, leert hier in volle vrijheid zichzelf, de danser en de kunstenaar in zichzelf te ontmoeten én te genieten van dit proces. Ook wie ervaring heeft met beeldend werken en/of dans, kan vormelijkheid en techniek loslaten en kijken wat je uit jezelf kan halen. Dansen en schilderen kan je leven reflecteren, inzichten kunnen groeien.

Zin om op een intuïtieve manier, binnen of buiten, alleen of samen dans- en beeldelementen te exploreren ? Stilstaan of in beweging komen, je schilderij dansen of je beweging schilderen.  Het proces en zelfonderzoek staan voorop.

Zin ? Schrijf je in.

Prijs:

€ 250 (begeleiding, drank, verzekering)  Doeken, verf en papier breng je zelf mee. Je kan gebruik maken van het aanwezige basismateriaal zoals penselen, pastel, houtskool, hechtmateriaal, …

Wanneer: start vrijdag 28 feb om 17u tot 21 u en 29 feb en 1 maart 2020 telkens van 9u30 tot 16u.
Begeleiding:

Begeleiding : Gerd Parquin : dansdocente, creatief therapeute en Vedic Art teacher

Maximum: maximum 10 deelnemers


Hatha Yoga

Hatha yoga is een eeuwenoude en toch springlevende vorm van yoga. Met ademhalingsoefeningen (pranayama), bijzondere lichaamshoudingen (asana’s) en ontspanning (savasana). Zo kom je via beweging tot rust, zowel fysiek als mentaal.

Wekelijkse groepslessen. Ook korte reeksen voor beginners en hormoonyoga voor vrouwen.

Wanneer: Op donderdagavond tijdens het schooljaar
Interesse?

Informatie en inschrijving: www.mangala.be ,

 

Begeleiding:

Miriam van Gilse van Mangala, gediplomeerd yogadocent met meer dan 20 jaar yoga ervaring.

 Droomopstellingen

Dromen zijn verhalen van de ziel.  

Ze vormen een bijzondere toegangspoort tot de grotere zielenwereld. We benaderen de droom als een werkelijkheid op zich, onderzoeken welke psychodynamieken er spelen, maken deze zichtbaar via opstellingswerk en verbinden ze met je waakleven.  Dromen vormen een eigen werkelijkheid die ook door de dromer als reëel wordt ervaren. Hierin zijn niet alleen de personages maar ook dieren, planten en zelfs voorwerpen bezield, ze kennen er een eigen bestaan. We gaan hier op ontdekkingsreis en verbinden wij ons met wat zich toont in de droom.  Droomonderzoek verbindt je met je levensessentie en inspireert je in het zoeken naar je eigen authentiek antwoord op wat het leven je brengt.

Heb jij een nachtelijke droom die je wil inbrengen?   

Twee à drie droomopstellingen mogelijk per avond. Geen voorkennis van opstellingswerk nodig.

Prijs:

25 €/avond. Reeks van 4 avonden aan 80 €

Wanneer: vrijdagavond : 20 sept, 4 okt, 8 nov, 6 dec 2019, 10 jan, 7 feb, 6 maa, 3 apr, 8 mei, 5 juni 2020 telkens van 19u30 tot 22u
Interesse?

via mail bij : vdbarbara@hotmail.com of anne.verdoodt@conjunct.be

Meer info op : www.barbaravandael.be & www.conjunct.be

Begeleiding:

Barbara Van Dael – Anne Verdoodt

Maximum: 12 deelnemers


Dans … je lichaam weet hoe het moet …

Een zachte, speelse manier om dicht bij jezelf te komen. In dans voelen wat je lichaam je vertelt, wat zich aandient, wat het nodig heeft in dat moment. Dansend ontdekken wat er ontstaat, hoe dit gevoel kan veranderen, verdwijnen, vergroten, transformeren… of er gewoon mag blijven ‘zijn’ zoals het is.

In elk dansmoment wordt vrij gedanst, geen opgelegde passen of houdingen. De begeleiding zorgt voor een goede aarding in het begin van elk dansmoment wat helpt om dichter bij jezelf te komen en in het hier en nu te dansen. Er worden kapstokken aangereikt om te leren bewegen vanuit ‘iets’ in jezelf dat om aandacht vraagt die dag.

Elke les heeft eenzelfde opbouw, met soms een ander accent of thema. Dit thema wordt verwerkt in de muziek en in de oefeningen die er tussen de verschillende dansblokjes door gegeven worden. De oefeningen kunnen individueel zijn, in interactie of in groep… steeds op een zachte en speelse manier en met respect voor dat wat je lichaam aangeeft. De dansvloer is een dankbare oefen(speel)plek om mogelijkheden, kwaliteiten, grenzen en uitdagingen te voelen en te ontdekken. Pareltjes die je (als je wil) achteraf meeneemt naar het ‘echte’ leven.

We dansen 1 vrijdag per maand. Geen danservaring nodig. Instappen altijd mogelijk.

Prijs:

15 € (water, thee en knabbels inbegrepen)

Wanneer: 13 maart, 17 april, 29 mei en 26 juni 2020 telkens van 19u30 (inlooptijd) Start om 20u tot 22u
Interesse?

Info en inschrijven via messenger (indansiteit) of mail indansiteit@hotmail.com

Gelieve minstens 3 dagen vooraf in te schrijven op indansiteit@hotmail.com.

Begeleiding:

Christel Claesen van INDANSITEIT

Maximum: Maximum: 16 deelnemers, minimum 4 deelnemers.


Beeldend ATELIER

Wil je graag beeldend werken maar heb je de ruimte niet of de energie niet om ermee te beginnen? Kom eens kijken in het atelier. Elke dinsdag staat de ruimte open van 9 tot 13u.  We werken voorlopig in de kleine ruimte boven maar mocht de groep groter worden dan 4 personen, verhuizen we naar de grote zaal.

We starten met een focusing moment, een verhaal, even stilstaan bij jezelf. Dit kan je inspiratie geven om iets van jezelf vorm te geven. Wens je begeleiding bij je proces dan kan dat. Alle vragen zijn welkom, ook technische vragen. Ik zal antwoord geven in de mate dat ik de kennis ervan bezit. Wanneer je ergens vast zit, in je werk, in je hart of in je hoofd, dan ben ik beschikbaar.

Of je nu ervaring hebt met beeldend werk of niet, dat maakt niet uit. We creëren een ruimte waar jij je veilig kan voelen. We zorgen dat je een eigen plek hebt om te werken waar niemand ongevraagd in komt en waar er enkel feedback wordt gegeven wanneer jij daar om vraagt.

Prijs:

Je betaalt € 7 voor het gebruik van de zaal, thee/water, begeleiding en gebruik van materiaal zoals borstels, potjes, doekjes, ….

Wanneer je niet zelf (verbruiks)materiaal meebrengt, kan je gebruik maken van verf, pastel, houtskool en papier en betaal je € 15. (klei of doeken breng je zelf mee)

Wanneer: We starten terug op dinsdag 4 februari 2020
Interesse?

Graag minstens 1 dag vooraf een seintje (op gerd@cambiarte.be of gsm 0497309785) wanneer je komt, betalen kan ter plaatse.

Begeleiding:

Gerd is kunstzinnig coach (opleiding De Kleine Tiki), Vedic Art teacher en volgt al jaren academie (tekenen, grafiek)

Maximum: kleine zaal : maximum 4 personen, grote zaal : 10 personen


Dans Soul Motion® geïnspireerd

Soul Motion® is bewuste dans, lichaamsbewustzijn, meditatie in beweging en wordt georganiseerd via 4 landschappen. Dance Intimate: we dansen met onszelf. Dance Communion: we dansen met één andere persoon of met één anders iets buiten onszelf. Dance Community: we dansen met de hele groep. Dance Infinite / conscious living in the everyday: hoe neem jij de dans nadien mee in je dagelijkse leven?

Er zijn 3 platforms van zelfonderzoek. Pause Presence: ademen, vertragen, pauzes in bewegingen, bewegingen tijdens pauzes, de dans onder je huid,… Orbit Orientation: 360° bewustzijn, beweging in alle richtingen, opties en mogelijkheden,… Echo Inspiration: hoe echoot een ander / iets anders in jouw lijf? En zoveel meer, dus ontdek vooral wat deze danspraktijk voor jou persoonlijk kan betekenen.

We bewegen, rusten, pauzeren, luisteren, zitten, liggen, staan. We dansen. We zijn met alles dat ‘is’. Elke oefening is een uitnodiging. Er is geen moeten. Volg wat jouw eigen lichaam nodig heeft.  Tijdens de dans wordt zo weinig mogelijk gesproken met woorden. Zo geef je je lichaam de kans om zich ten volle uit te drukken. We dansen op blote voeten, tenzij medisch niet mogelijk. Er is geen voorkennis nodig. Iedereen is welkom.

Prijs:

15 euro

Wanneer: zaterdag 22 febr, 4 april en 9 mei en vrijdag 12 juni 2020 telkens van 19-21 u. Aankomstmuziek vanaf 18 u 45.
Interesse?

Contacteer mij via mail@grietbuysse.be of via 0497769680.

Om een idee te hebben van hoeveel mensen komen, is een seintje op voorhand fijn voor mij. Last minute beslissers ook welkom.

 

Begeleiding:

Griet Buysse – Soul Motion® Embodied Leader, psycholoog, psychotherapeut