Activiteiten die ruimte bieden voor

zelfonderzoek, creativiteit en ont-moeting


Boekvoorstelling : "De tocht van de heldin" op 5 nov 2017

Over zelfonderzoek en je leven op het goede spoor krijgen.

Dit boek geeft een getuigeinis, een ervaringsgerichte visie op hulpverlening en vele aanzetten tot zelfonderzoek. Het wil duidelijk maken dat hulpverlening veel meer is dan "praten over". Het beklemtoont het voordeel van een integratieve benadering en het belang van het lichaam bij het begeleiden van mensen op hun tocht naar meer welzijn en geluk.
Tijdens de boekvoorstelling kan je genieten van een dansvoorstelling, zang en muziek. Een drankje en informele babbels vormen verder het kader van deze namiddag.
Geef een seintje wanneer je erbij wil zijn, de plaatsen voor de voorstelling om 14u30 zijn beperkt tot 50 personen. Mail naar gerd@cambiarte.ACTIVITEITEN VAN CAMBIARTE

DANS EN VOICE DIALOGUE, tegenstellingen in dans

Op 4 september starten we terug met onze wekelijkse maandagochtenddans. Je kan steeds inpikken of eenmalig uitproberen of dit iets voor jou is.

Voor wie:
- graag op een speelse manier beweegt
- zichzelf beter wil leren kennen in beweging

In deze vorm van vrije dans, werken we niet met passen of vaste patronen. Je krijgt opdrachten waarbij je de polariteiten van bewegingselementen exploreert : veel of weinig ruimte innemen, ritme of melodie, vloeiend of staccato, zacht of stevig bewegen.
Dezelfde polariteiten ontdek je in jezelf. De methode van Voice Dialogue leert ons onze innerlijke delen kennen. Wij doen dit via beweging. Je leert iets over jezelf en je ontdekt je eigen kwaliteiten van bewegen en vooral ... je krijgt er plezier in. Je voelt je vrijer in het dansant bewegen en ervaart dat dansen je energie kan geven. Je zoekt naar je eigen oplossing voor een bewegingsopdracht of je bouwt aan communicatie in beweging.
In elke sessie ligt het accent op een ander thema. Na de opwarming wordt het thema geëxploreerd. We exploreren onze bewegingen in ruimte, tijd, kracht of flow. Ook materialen, teksten, foto's, fantasie en muziek kunnen aanleiding zijn tot bewegen.

Dansen brengt je terug bij jezelf. Het kan een positieve invloed hebben op je zelfbeeld en zelfvertrouwen. Je vertrekt van je eigen bewegingsmogelijkheden. Dat betekent dat het geschikt is voor mensen van verschillende leeftijden, met of zonder danservaring.
Ook mensen die vanwege fysieke problemen (vermoeidheid, reuma, revalidatie) beweging vermijden, kunnen hier terecht. Je kan hier op je eigen tempo, desnoods vanop een stoel de opdrachten mee beleven en uitvoeren binnen jouw mogelijkheden. Het is aan jou om te leren je grenzen daarin te bepalen. Zowel de begeleiding als de groep ondersteunt je daarin.
Ik maak gebruik van elementen uit de Laban Movement Analyse en mijn ervaring als Voice Dialogue facilitator.

 
Prijs: € 15 per sessie of een 10 beurtenkaart: € 130 door storting op rek nr 734-0315792-66 van vzw CambiArte
Wanneer: elke maandag van van 10u tot 12u.
Geïnteresseerd ? mail naar gerd@cambiarte.be.
Begeleiding: Gerd Parquin, Lic L.O., dans - en bewegingstherapeute, Voice Dialogue facilitator en Focustrainer
Maximum: 16 personen

Top

FOCUSING of de kracht van innerlijk luisteren

Niveau 1 Focusing op 1 en 2 dec 2017

Focusing begint met luisteren naar hoe je van binnen op iets reageert of met je meedraagt.
Voor ouders, leerkrachten of hulpverleners die doorheen speelse werkvormen zelf 'Focusing' of de kracht van luisteren willen ervaren.
Luisteren is pauzeren, aandacht geven, kijken, opmerken en voelen.
Dit luisteren doe je in partnerschap. Je luistert naar de ander en je luistert naar jezelf. Je leert luisteren naar dat gesprek dat 'zwaar op de maag ligt' of naar dat 'leeg' gevoel na je werkdag, gewaarwordingen in je lijf die iets met je leven te maken hebben. Vervelende gevoelens stoppen we liever weg of we lopen ze voorbij. Bij Focusing, geef je juist aandacht aan deze lijfelijke gewaarwording op een respectvolle, benieuwde manier. Je maakt een veilige ruimte vanbinnen voor alles wat zich aandient, dus ook voor 'weerstand', schaamte, oordeel en andere 'negatieve' gevoelens.
Deze luisterende basishouding kan jou het volgende brengen :
- beter weten wat je voelt en wilt;
- keuzes en beslissingen nemen die zowel het hoofd als het hart tevreden stellen;
- een betere relatie met je emotionele kant krijgen;
- jezelf meer vertrouwen;
- verantwoordelijk worden voor jezelf;
- kracht ervaren en blokkades opheffen.
In deze basisworkshop leggen we ook de link met het luisteren naar kinderen. Willen we een kind beluisteren hebben we geduld, gevoeligheid en openheid nodig. Focusing brengt de kinderen die we beluisteren ertoe om te vertrouwen op zichzelf, op de eigen ervaring en beleving en dus meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen.

Individueel traject Focusing

Wil je focussen leren in een individueel traject? Dat kan.
Soms is het moeilijk om vrij te nemen op de geplande data. Dan kan je de cursus ook op je eigen tempo volgen. We plannen samen vier momenten van twee uur, waarop ik jou de vaardigheden van het Focussen bij breng.
Heb je interesse ? Stuur een mailtje naar gerd@cambiarte.be
Een individuele begeleiding kost je €250.

Focussen werd door filosoof en psycholoog Gene Gendlin 'gevonden'. Hij ontdekte door onderzoek bij 'succesvolle' cliënten dat deze een bepaalde vaardigheid hadden. Ze richtten hun aandacht naar binnen en maakten contact met hun beleving van de situatie. Hij ontdekte dat er een lijfelijk weten is waar (nog geen) woorden voor zijn. Vanuit die vaststelling ontwikkelde Gendlin het Focussen. Sommige mensen doen dit uit nature, bij anderen is het een leerproces.
 
Prijs: € 200 (begeleiding, syllabus, verzekering, koffie/thee) lunch meebrengen
Inschrijving via gerd@cambiarte.be
Wanneer: 1 en 2 dec 2017 van 10 tot 17u.
Begeleiding: Gerd Parquin, Focustrainer, lichaamsgericht en creatief therapeut, Voice Dialogue facilitator
Maximum: de plaatsen zijn beperkt tot 12 personen

Top

Niveau 2 Focusing op 24 en 25 nov 2017

"Je eigen wijze lijf weet meer dan je denkt."
Bij Focusing leer je een voedende innerlijke relatie met jezelf te ontwikkelen en je leert met respectvolle aandacht luisteren naar de andere. Om de beurt geef je elkaar de tijd en ruimte om stil te staan in een veilige omgeving.
In deze intense tweedaagse verdiep je het eigen focusproces en leer je een partner begeleiden in 'presence' taal, een betrokken, spiegelende aanwezigheid.

Your body is talking to you. Is there anybody there to listen ?
 
Prijs: € 200 (begeleiding, syllabus, verzekering, koffie/thee) lunch meebrengen
Inschrijving via gerd@cambiarte.be
Wanneer: 24 en 25 nov van 10 tot 17u.
Begeleiding: Gerd Parquin, Focustrainer, lichaamsgericht en creatief therapeut, Voice Dialogue facilitator
Maximum: de plaatsen zijn beperkt tot 12 personen

Top

Oefenavonden FOCUSING

Met deze oefenavonden willen we een traditie starten. Eens per maand zal de deur in CambiArte openstaan voor iedereen met enige ervaring met Focusing.
Het is een avond om andere focussers te ontmoeten, uit te wisselen en samen te focussen. We starten met een begeleide aankomoefening en zoeken dan een focuspartner waarmee we die avond om beurt focussen. We eindigen met een afsluitoefening.Tussendoor is er water en thee.

 
Prijs: € 10 (begeleiding, thee en water)
Graag een mailtje ten laatste 1 dag vooraf op gerd@cambiarte.be of een sms bericht op 0497 30 97 85
Wanneer: 18 okt en 8 nov van 19u30 tot 21u30

Top

Zangcirkel op woensdag 29 nov 2017 om 19u

Zin in zingen ? Drempelvrees bij het zingen? Geen nood. Hier zingen we heel eenvoudige liederen en mantra's met een stevige begeleiding van de instrumenten. Deze liederen zijn eenvoudig en toegankelijk ook voor mensen zonder zangervaring of zelf zangvrees. Centraal staat het plezier van samen zingen.
De uitnodiging is om vanuit hart en ziel uitdrukking te geven aan wat in ons leeft. Klank is daarin een helend en verbinden medium.
An en Hadewig begeleiden het zingen. Gerd begeleidt het begin en eindmoment.
 
Prijs: € 10 (begeleiding, thee en water)
Je mag een seintje geven op gerd@cambiarte. Je kan ook op de laatste moment beslissen of je komt, inschrijven is niet noodzakelijk
Wanneer: 4 okt van 19u tot 2Ou30, thee staat klaar om 18u45.

Top

Tweedaagse training assertiviteit, expressie en communicatie. Sta steviger in je schoenen. Op 8 en 9 febr 2018

Steviger, expressiever en zichtbaarder voor een groep staan?
Zelfzekerheid en vertrouwen (terug)vinden ?
Je beter voelen in je vel?


Deze groepstraining geeft je zicht op je leiderskwaliteiten en je uitdagingen daarin. Vanuit de aanwezige talenten streven we naar een positiever zelfbeeld en meer uitstraling, naar het verbeteren van je expressieve en communicatieve vaardigheden. We experimenteren met 'anders reageren' in een veilige omgeving.
Psychofysiek werken aan leiderschap helpt je om je staande te houden in heftige momenten. Concrete oefening vanuit Focusing en Voice Dialogue vergroten je inzicht en je vermogen om meer grip te krijgen op je eigen situatie, op je eigen (re)actie in en op je omgeving.

Focussing is bewust je lichaam gebruiken als graadmeter om storingen op te merken, bij jezelf of in een groep. Je leert te wachten, rustiger te (re)ageren op een situatie. Gronden, je adem voelen, je buikgevoel aandacht geven en erkennen zijn focusvaardigheden. Je leert luisteren naar je behoeften, maar ook naar de andere. Je vergroot je vermogen om jezelf te leiden en een empathische, duidelijke leider te zijn in de groep.

Voice Dialogue maakt je bewust van een bepaalde energie in jezelf die je dagelijks inzet maar ook van energie(en) die ondergesneeuwd zijn. Dikwijls zijn dat polariteiten die niet in balans zijn: stevigheid/flexibiliteit, ruimte nemen/ruimte geven.
We gebruiken het kwaliteitenkwadrant van Ofman om hier meer inzicht in te krijgen. De achterliggende visie van TGI (thema gecentreerde interactie) en geweldloze communicatie bieden een model voor professionele verbinding met de anderen.

We werken met een groep van minimum 6 en maximum 12 deelnemers.
De sessies vinden plaats in de bewegingsruimte van CambiArte, Hoogstraat 54 te Bierbeek, telkens van 10u tot 16u30.

Een reactie van een studente na de cursus:
Dag Gerd, Elke hier. Ik wil je laten weten dat het goed gaat met mij! De stage is super goed verlopen. Ik was heel rustig vanbinnen en ik kon die rust ook uitstralen. En dat ging niet onopgemerkt door de mentor en mijn stagebegeleider! Ik kreeg hier dan ook veel positieve feedback op. Ik ben helemaal open gebloeid, ik ben een totaal andere leerkracht. Doordat ik rustiger was, waren de leerlingen ook veel rustiger! Ik heb ontzettend genoten van de stage. En niet enkel tijdens de stage was ik veel rustiger, in het algemeen ook! Als ik mij onrustig voel, pas ik het trucje toe van 'iets in mij...', en ik voel mij al snel veel rustiger! Ik moet dan ook nadenken waarom ik mij net zo slecht voel. Ik sta dus ook veel meer stil bij de oorzaken van mijn frustraties, en kan ze zo beter oplossen. Ik wil je heel hard bedanken voor de tweedaagse, ik heb er ontzettend veel aan gehad! En ik ben er zeker van dat de rest van het groepje zich ook beter voelt. Ik zou zeggen, blijf die sessies geven met dezelfde energie, want ze maken echt een verschil!

 
Prijs: € 200 of €160(studenten), voor 2 dagen(begeleiding, syllabus, koffie/thee/water en verzekering).
Data: 8 en 9 febr 2018.
Deze cursus kan ook op aanvraag georganiseerd worden. Neem hiervoor contact op met gerd@cambiarte.be

Top

GASTDOCENTEN


Familieopstellingen

Opstellingen, een krachtige en respectvolle methodiek die je kan helpen kijken waar je staat in een bepaald aspect van je leven en welke volgende stap je zou kunnen zetten.
Letterlijk helpen kijken, want je zet zelf een visueel ruimtelijk beeld neer met behulp van representanten. Ze tonen zowel wat in jou allemaal omgaat als bij de personen die met je vraag te maken hebben. De waarneming door representanten kan tot verrassende inzichten leiden en daar van buitenaf naar kijken maakt het gemakkelijker om te zien wat er speelt.
Iets waar je misschien niet bij stilstaat, is dat niet alleen je eigen ervaringen, maar ook onverwerkte gebeurtenissen in het verleden van je familie(systeem), soms nog impact hebben nu. Meestal zijn we ons daarvan niet bewust, maar telkens je iets van jezelf niet begrijpt zou het kunnen dat een onbewust patroon uit je familiesysteem je parten speelt...
En of het nu uit je eigen levensgeschiedenis, of uit dat van je voorouders komt, zowel je kracht als je kwetsbaarheid werd door beide gevormd. Het is zeer verrijkend dit van dichter te bekijken en te onderzoeken.
Respect voor iedereen uit het systeem is ons belangrijkste uitgangspunt.
Je kan zowel deelnemen met een eigen vraag of als representant of deel uitmaken van de groep als getuige.

 
Wanneer: voor meer informatie, kijk op de website van www.deopencirkel.be
Contacteer: fawzia@deopencirkel.be of 016/64.98.08 meer info op www.deopencirkel.be
Begeleiding: Fawzia Hanssens en Louis Hillebrand van vzw De Open Cirkel

Top

Zielepijn en Hartewens, sprookjes en de weg naar je 'zelf'

Workshop tijdens 3 donderdagavonden.
Sprookjes en verhalen hebben het vermogen om ons diep te raken. In deze workshop ontdek je waar een verhaal je raakt. Je gaat er al schrijvend, tekenend en via opstellingen mee aan de slag.
Een leuke, verrassende ontdekkingstocht die je veel wijsheid brengt op gebied van de levensthema's die je nu bezighouden. Voorkennis van sprookjes of creatief talent zijn niet nodig, enkel de bereidheid om te luisteren naar wat zich in het innerlijk afspeelt.
 
Wanneer: donderdagavonden 12 en 19 okt en 2 nov van 19u30 tot 22u
Prijs: €90
Begeleiding: Fawzia Hanssens, familie-opsteller en Nancy Vandenberghe, pedagoog en ontwikkelingscoach
Meer info en inschrijven via de wijzetoekan@hotmail.com of fawzia@deopencircel.be

Top

PSYCH-K Advanced

Ontwikkel veerkracht, vitaliteit en zelfvertrouwen.
Neem jouw leven in eigen hand en begin ermee tijdens deze Basis Workshop.
Stap in een nieuwe realiteit waarin je bewust-waarneemt en bewust-kiest. In de basiscursus leer je positieve overtuigingen verankeren. Je kan het leven beter aan, je weet wat je wilt en je verlangens worden realiteit. Je kan stress neutraliseren, zodat je vlot weer in balans bent en met focus en energie verder kunt. Je onderbewuste gedachten zullen je niet meer saboteren. Ze zullen met je meewerken.
De voordelen zal je ervaren in alle levensgebieden, zoals zelfvertrouwen, communicatie, relaties, omgaan met verdriet en verlies, gezondheid en vitaliteit, werken. De oefeningen kan je gebruiken in je persoonlijk leven en in je werk (als leidinggevende, verkoper, collega,...).
 
Wanneer: Op 15, 16, 17 en 18 nov 2017 van 9u tot 18u
Begeleiding: Mariette Ham, gecertificeerd PSYCH-K trainer/coach
Leer Mariette kennen:www.marietteham.org
Meer info en inschrijven via mariette.ham@telenet.be

Top

Gongconcert Zieleklanken op woe 11 okt 2017

Na een eerste geslaagde ligconcert met klankschalen vroeg het enthousiaste publiek naar een gongconcert. Andy laat u genieten van zijn passie en deskundigheid.
Meer informatie vind je op de website www.boventoon.be
 
Prijs: € 20 en we laten 20 deelnemers toe.
Wanneer: 11 oktober om 19u30.
Begeleiding: Andy Vanbeveren van Boventoon
Inschrijven: De link waar je een ticket kan boeken is http://f5a6794eb8a7.fikket.be/event/gongconcert-zieleklanken-bierbeek

Top

REEKSEN VAN GASTDOCENTEN

Hatha yoga

Ervaar je kracht en flexibiliteit. Maak meer contact met je innerlijke rust.
De lessen worden op een rustige, meditatieve manier gegeven maar vragen toch fysieke inzet. Elke les bestaat uit pranayama (ademhalingsoefeningen), asanas (yogahoudingen) en savasana (relaxatie). Soms worden houdingen los van elkaar beoefend, met veel aandacht voor het lichaamsbewustzijn, soms in een flow. Alle houdingen kunnen aangepast worden aan jouw niveau. Zo ga je je meer thuis voelen, niet enkel in je lichaam maar ook in je hoofd.
 
wanneer: Het nieuwe trimester start vanaf 14 september 2017
Begeleiding: Miriam van Gilse. Gediplomeerde docente hatha yoga, kinderyoga, hormoonyoga, yoga voor ouderen.
Meer informatie en inschrijven: miriam@mangala.be, www.mangala.be

Top

Qigongreeks voor beginners

Chi Neng Qigong, de vorm die wij in deze reeks beoefenen, maakt je sterk en krachtig en ontwikkelt je eigen potentieel en wijsheid. We leren energieën voelen, eigen energieën en energieën van aarde en universum. We gebruiken deze energieën om ons gezond te maken en te houden. We worden ons bewust van ons eigen bewustzijn (innerconsciousness) en van het universele bewustzijn (outer consciousness).
Deze reeks staat open voor iedereen die wil kennismaken met deze vorm die ontwikkeld is door een Chinese arts en behoort tot de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde).
Meer info zie http://www.xanthe.eu/ch-neng-qigong/zhi-neng-qigong/index.html
 
Wanneer: Op maandag 11, 18 en 25 september, 2, 9, 16 en 23 oktober, 6, 13 en 20 november 2017
telkens van 13u30 tot 15u.
Prijs: € 12/ les, te betalen per reeks €120
Begeleiding: Katrien Hendrickx, Instructor Chi Neng Qigong Level 1 en Level 2
Meer info en inschrijven : 0494/584952 of katrien.hendrickx@scarlet.be
www.xanthe.eu

Top

Sacrale dans

Sacrale dansen zijn meditatieve cirkeldansen die op klassieke muziek, traditionele volksmuziek en tegenwoordig ook op moderne muziek gedanst worden. De passen zijn eenvoudig, voorkennis is niet vereist. De herhaling en de verbondenheid in de cirkel zijn een uitnodiging om bij je innerlijke harmonie, vreugde en vrede te komen.
We dansen een keer per maand op zondagvoormiddag van 10uur tot 12.30uur
 
Wanneer: Maandelijks op zondagochtend van 10 tot 12u30.
Data 2017 : 10/9 - 15/10 - 12/11 - 10/12, 2018 : 14/1 - 11/2 - 11/3 - 22/4 - 9/5 - 10/6
Prijs: € 10 per danssessie, drank inbegrepen. Zacht schoeisel meebrengen.
Begeleiding: Marja De ceuster
Aanmelden week vooraf : marjadeceuster@hotmail.com of 0494 8174530494/584952

Top

VOORBIJE PROJECTEN

Dit zijn projecten die even in ijskast staan.

Dans van de Ikken een dansproject

Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou. Paulo Coelho

Drie jaar terug zijn we gestart met dit project waarin de deelnemers delen van zichzelf in dans uitdrukten. We slaan een jaar over.
Dit project vraagt veel energie van begeleiding, maar ook een hoge betrokkenheid en engagement van de deelnemers.
Voor wie interesse heeft, kan je hieronder het opzet leren kennen. Laat gerust weten mocht je interesse vertonen voor een volgend jaar (start sept 2018)
Het doel is jezelf beter leren kennen, patronen ontdekken, blinde vlekken opsporen en dat via dans en Voice Dialogue . Dans is een boeiend startpunt om tegenstellingen in onszelf te ontdekken, zichtbaar worden, ruimte innemen, zacht of stevig bewegen, je criticus die boven komt, ...
Voice Dialogue is een methode waarin je bewuster wordt van verschillende delen in jezelf. Via beweging kan je deze energiepatronen onderzoeken. Vanuit een bewuster Ego kan je meer keuzes maken over hoe je in het leven wil staan.
Dit project vraagt betrokkenheid en engagement van de deelnemers. Naast de persoonlijke exploratie in dans en in jezelf, is er het groepsproces waarin (h)erkenning een grote rol speelt. Onderzoek staat centraal in de voorbereidende en de exploratiefase van het proces. Pas in een later stadium kijken we welke elementen van het proces we wensen te tonen aan de buitenwereld.
We creëren samen een voorstelling waarin we onszelf kunnen zijn.
Heb je interesse om mee te doen aan de vierde editie van de dans van de IKken, contacteer me dan op gerd@cambiarte.be
We starten pas bij 10 deelnemers.
Elke week komen we minstens een keer samen, meestal kiezen we een dag in het weekend, een vrijdagavond, een zaterdag of zondagnamiddag. De eerste weken werken we enkel procesmatig en staat de voorstelling helemaal niet op de voorgrond. Pas tegen half november kijken we wat en hoe we elementen van ons proces willen tonen aan een breder publiek. De voorstelling vindt plaats rond half januari.

 
Wanneer ? start eind september 2018 tot half januari 2019, wekelijks + 1 doorwerkweekend
Prijs: €380, begeleiding(60 a 70 u), verzekering, koffie/thee/water/fruit tijdens de sessies
Begeleiding: Gerd Parquin, Voice Dialogue facilitator en dans-en bewegingstherapeute

Top

In beweging komen met chronische vermoeidheid

Voor wie pijn heeft of dodelijk vermoeid is, is bewegen een hele opdracht. Deze zachte manier van bewegen die gericht is op begrijpen wat er met ons lijf gebeurt, kan een verademing betekenen.
We begeleiden mensen met chronische vermoeidheid en/of chronische pijn die zich niet erkent en niet begrepen voelen om hun lichaam te leren kennen, hun noden en grenzen aan te geven zodat ze terug kunnen genieten van het leven.

"My body is talking to me, is there anybody there to listen?"

Wat we beogen met deze sessies is:
1. Lichaamsbewustzijn en zintuiglijkheid: lichamelijke stress herkennen en hanteren, lichaamscontrole, mogelijkheden van het lichaam uitbreiden, aandacht geven aan grenzen ontdekken en je eigen lijf terug voelen en bewonen
2. creativiteit: nieuwe manieren om te communiceren door middel van lichaamstaal, ruimte creëren voor plezier
3. Herkenning en erkenning: de kans nemen om uit te wisselen met mensen in een soortgelijke situaties, indrukken delen
4. Verbeteren van de levenskwaliteit : bevorderen van positeve gedachten, gevoelens van angst, depressie en boosheid verminderen, remmingen overwinnen bij het durven genieten van het eigen lijf

Hoe gaan we tewerk ?
Beweging wordt op maat van de persoon aangeboden en progressief opgebouwd. Hierbij leer je zelf je grenzen ontdekken en stilaan verleggen. De kunst is een goed evenwicht vinden tussen inspanning en rust en grote inspanningen die een opstoot kunnen uitlokken vermijden.
De methodiek die we hier gebruiken is vrije dans en Authentic Movement. Vrije dans is een vorm waarbij beweging verder reikt dan fysiek bewegen. Je kan op je eigen tempo in contact komen met je lijf maar ook met je emoties. Deze vorm van bewegen kan blokkades losmaken en werkt zowel helend als ontspannend. In de dansmethodiek ontdek en ontwikkel je je eigen mogelijkheden . Authentic movement is een vorm van focussen waarbij de bewegers luisteren naar de signalen van hun lijf en waarbij ze ondersteund worden in hun bewegingsproces. Er is geen enkele voorervaring met dans nodig.
Deze cursus is een gezamenlijk initiatief van Cambiarte vzw en het psychotherapeutisch centrum 'De Binnentuin' in Boutersem.
Meer weten over de binnentuin ? www.binnentuinboutersem.be
 
Prijs: in groep € 60 voor 5 sessies.
Individueel : 50€ per sessie van anderhalf uur.
Dit kan door storting op rek nr 734-0315792-66 van vzw CambiArte
Wanneer: we starten een reeks bij interesse van 5 deelnemers. Je kan ook voor een individuele sessie bij mij terecht.
Heb je interesse in een individueel traject, contacteer gerd@cambiarte.be
Begeleiding: Gerd Parquin, lic L.O., dans- en bewegingstherapeute, Focustrainer in opleiding
Maximum: 8 personen

Top

 

CambiArte.be - 2017© • Homehome